Köp av dödsbo i Arlöv

Alstad Allservice AB

Vi är en budfirma, städfirma, byggfirma och flyttfirma, allt i ett och samma företag. Utnyttja gärna våra tjänster vitt och brett till din fördel. Vi hjälper både privatpersoner och företagare i Malmö med omnejd.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Alstad Allservice AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Köp av dödsbo i Arlöv

Vi fixar all

Ett företag som erbjuder allservice är bra att ha när man är i behov av många olika tjänster på samma sång. Om du är igång att flytta samtidigt som du har ett dödsbo att ta hand om och behöver hjälp att renovera lite i den gamla bostaden innan du flyttar därifrån kan vi erbjuda vår allservice. Med andra ord kan vi erbjuda en mängd olika tjänster som sträcker sig över många olika områden. Bland annat kan vi bygga och renovera din bostad, hjälpa dig att flytta och ordna med både flytten och flyttstädningen samt hjälpa dig att slänga grovsopor och åka med dem till återvinningen.

Vi hjälper alla

Våra kunder består av en blandning av unga, gamla, företagare, privatpersoner och alla däremellan. Kort sagt så hjälper vi alla som vill ha vår hjälp. Uppdragen vi tar oss an kan vara i vilken storlek som helst, från korta och små uppdrag till stora projekt som tar flera veckor att utföra. Tveka inte att höra av dig om du vill ha vår hjälp. Vi hjälper alla som finns i Malmö med omnejd.

Såhär får du våra tjänster billigare

Beroende på vad du vill ha hjälp med så kan du få våra tjänster till lägre pris. Om du anlitar oss för tjänster som involverar byggnation kan du använda dig av rotavdraget. Om du däremot anlitar oss för hushållsnära tjänster så är det rutavdraget du ska använda dig av. Vi hjälper dig med avdragen på fakturan så att du slipper betala för mycket.

Våra tjänster

Flyttfirma - Alstad Allservice AB

Flyttfirma

Budfirma - Alstad Allservice AB

Budfirma

Uppköp Av Dödsbo - Alstad Allservice AB

Uppköp Av Dödsbo

Återvinning - Alstad Allservice AB

Återvinning

Byggfirma - Alstad Allservice AB

Byggfirma

Städfirma - Alstad Allservice AB

Städfirma

Målning - Alstad Allservice AB

Målning

Trädgård - Alstad Allservice AB

Trädgård

Vi Jobbar i nära samband med er

Mer info

Behöver du pengar? Vi köper dödsbo

När en anhörig har gått bort kan det vara skönt att bli av med alla saker på ett snabbt och smidigt sätt. Ta hand om det som du vill spara och sälj resten till oss. Om det är något som vi inte ser ett värde i så kan vi åka med det till återvinningen. Då blir du snabbt och smidigt av med sakerna och får extrapengar på kuppen.

Kontakta oss

Vill du ha vår hjälp som flyttfirma, budfirma, städfirma, byggfirma eller något helt annat så är det bara att höra av dig till oss. Du kan även besöka vår Facebook sida. Vi finns även på Instagram där du hittar bilder på våra tidigare projekt.